Dé specialist in coronaschoonmaak


7 dagen bescherming


Snelle response tijd

hello world!

Werkplek coronaproof schoonmaken

Coronaschoonmaakbedrijf is dé partner bij het coronaproof schoonmaken van uw werkplek. Het laatste wat u wilt is dat u of uw medewerkers besmet raken met het coronavirus op uw werkplek. Zorg er daarom voor dat uw werkplek goed gedesinfecteerd is. Zo kunt u uw medewerkers en eventuele bezoekers beschermen tegen het besmettelijke coronavirus. Laat uw werkplek daarom schoonmaken door de professionals van Coronaschoonmaakbedrijf. Onze professionals reinigen, ontsmetten en desinfecteren bureau’s, stoelen, tafels, deurklinken, sanitair, apparatuur zoals beeldschermen, computers, toetsenborden, muizen, printers etc. Kortom, alles wat kan worden aangeraakt door u en uw medewerkers. Wij werken volgens de voorschriften van het RIVM. Na onze desinfectie zijn u, uw medewerkers en eventuele gasten na onze service voor 99,9999% veilig voor het coronavirus. 

Kies Coronaschoonmaakbedrijf voor het schoonmaken van uw werkplek en profiteer altijd van de volgende voordelen:

  • Overal in het land een specialist in de buurt
  • Veilige, effectieve en betrouwbare desinfectie met ons corona schoonmaakbedrijf
  • Bescherming tegen schimmels, bacteriën en virussen, zoals het coronavirus
  • Complete service: na de behandeling is uw werkplek coronavrij en kunnen uw medewerkers weer veilig werken 

Coronaproof schoonmaken werkplek

Het coronavirus houdt de wereld al enige tijd in zijn greep. Wanneer we van dit besmettelijke virus af zullen zijn weten we niet. Daarom is het van belang uzelf en uw medewerkers te beschermen tegen het virus door uw werkplek goed te laten reinigen, desinfecteren en ontsmetten. Het coronavirus kun uren overleven op oppervlakken van roestvrij staal en van plastic. De oppervlakken van deurklinken, stoelen, bureau’s, apparatuur etc. zijn dan ook extra kwetsbaar. Voorkom dat uw medewerkers, uw gasten of uzelf het coronavirus oplopen  via een van deze oppervlakken. Laat uw werkplek dan ook reinigen, ontsmetten en desinfecteren door de professionals van Coronaschoonmaakbedrijf. Om ieders veiligheid te garanderen werken onze schoonmaakdeskundigen volgens de veiligheidseisen van het RIVM. 

Coronavrije werkplek 

Een coronabesmetting kan snel plaatsvinden. Het virus kan worden overgedragen van mens op mens, maar ook via oppervlakken van plastic en roestvrij staal. U kunt zelf al veel doen om besmettingen op uw werkplek te voorkomen, zo is het van belang 1,5 meter afstand te houden, uw handen vaak te wassen, thuis blijven bij klachten en geen handen te schudden. Om het overdragen van het coronavirus nog meer te beperken kunt u uw werkplek laten reinigen, ontsmetten en desinfecteren door onze schoonmaakspecialisten. Zij beschikken over jarenlange ervaring in het schoonmaken van allerlei werkplekken. 

Werkwijze corona reiniging werkplek

Om uw werkplek coronaproof te reinigen, ontsmetten en desinfecteren zal het volgende plaatsvinden: onze specialisten komen langs op uw werkplek en zullen de ruimtes inventariseren. Na de inventarisatie ontvangt u van ons een overzicht met de risico’s van uw werkplek. In deze inventarisatie ontvangt u ook een overzicht met maatregelen die u van tevoren dient te treffen. Als u deze maatregelen heeft getroffen zullen onze schoonmakers uw werkplek reinigen, ontsmetten en desinfecteren met onze beproefde ULV-verneveling methode. Deze methode brengt geen schade toe aan mens en milieu en werkt beter dan bleekmiddel en alcohol bij het doden van virusdeeltjes. Na onze professionele reiniging kunnen u en uw medewerkers weer veilig aan het werk. 

Coronaproof werkplek schoonmaak Amsterdam 

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor het coronaproof schoonmaken van uw werkplek in Amsterdam? Dan bent u bij Coronaschoonmaakbedrijf aan het goede adres! Onze specialisten zijn betrouwbaar, nauwkeurig en beschikken over de meest efficiënte manier van schoonmaken: de Ozon methode. Neem contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. We helpen u graag met het coronaproof schoonmaken van uw werkplek. 

Ook in de rest van Nederland is Coronaschoonmaakbedrijf hét schoonmaakbedrijf voor het coronaproof schoonmaken van uw werkplek! 

Coronaschoonmaakbedrijf: specialist in coronaproof werkplek schoonmaken 

Coronaschoonmaakbedrijf is specialist in het coronaproof schoonmaken van uw werkplek. Onze schoonmaak specialisten zorgen ervoor dat werkplekken in Amsterdam en Nederland gereinigd, ontsmet en gedesinfecteerd zijn zodat iedereen weer veilig kan werken. Dit gebeurt veilig en aan de hand van de gestelde veiligheidseisen van het RIVM. Met onze inzet kunt u het coronavirus buiten de deuren van uw werkplek houden. 

Het is bij Coronaschoonmaakbedrijf ook mogelijk specifieke aanvragen te doen. Schoonmaken is óns vak. Wij helpen u dan ook graag met de schoonmaak van uw werkplek. 

De Ozon methode voor coronaproof werkplek schoonmaak

Bij Coronaschoonmaakbedrijf maken we gebruik van de Ozon methode. Bij deze methoden wordt een desinfectiemiddel op basis van waterstofperoxide en melkzuur onder hoge druk  uw werkplek ingespoten. Alle bacteriën, schimmels en virussen die op dat moment aanwezig zijn op uw werkplek zullen door deze methode worden gedood. De Ozon methode is voor 99,9999% effectief en is powered by Ozon Cleaning Services. 

Kies ervoor om uw werkplek professioneel te laten reinigen door de schoonmaak specialisten van Coronaschoonmaakbedrijf. Wij zorgen ervoor dat u en uw medewerkers veilig kunnen werken. 

Neem contact op met Coronaschoonmaakbedrijf voor coronaproof werkplek schoonmaak 

Benieuwd geworden naar onze services? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor het ontsmetten, reinigen en desinfecteren van uw werkplek. 

Coronaschoonmaakbedrijf
is een onderneming van
OZON CLEANING SERVICES

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram