Dé specialist in coronaschoonmaak


7 dagen bescherming


Snelle response tijd

hello world!

Sportschool coronaproof schoonmaken

Coronaschoonmaakbedrijf is dé partner bij sportschool coronaproof schoonmaken. Sporten is gezond en goed voor de weerstand. Om ervoor te zorgen dat uw sportschool coronavirusvrij blijft en u uw medewerkers en leden optimaal kunt beschermen tegen virussen en bacteriën bent u bij ons aan het juiste adres. Minimaliseer de kans op corona besmettingen binnen uw sportschool en laat uw sportschool reinigen, ontsmetten en desinfecteren door de schoonmaakspecialisten van Coronaschoonmaakbedrijf.

Onze schoonmaakspecialisten hebben sinds de uitbraak van het coronavirus extra expertise en kennis opgebouwd. Al onze medewerkers zijn in staat de ruimtes van uw sportschool op grondige wijze te reinigen, ontsmetten en desinfecteren om zo de kans op besmettingen te verkleinen. Onze medewerkers maken uw sportschool corona proof volgens de regels van het RIVM, waardoor uw medewerkers en uw leden na onze service voor 99.9999% veilig zijn voor het coronavirus.

Kies voor Coronaschoonmaakbedrijf en profiteer altijd van de volgende voordelen:

  • Overal in het land een specialist in de buurt
  • Veilige, effectieve en betrouwbare desinfectie met ons corona schoonmaakbedrijf
  • Bescherming tegen schimmels, bacteriën en virussen, zoals het coronavirus
  • Complete service: na de behandeling kunnen u en uw medewerkers weer veilig aan de slag en kunnen uw leden veilig sporten

Coronaproof schoonmaak sportscholen

Een sportschool schoonmaken is vaak een flinke klus. Wij begrijpen dan ook dat het volledig reinigen, ontsmetten en desinfecteren van uw sportschool tijdrovend kan zijn. Toch is een schone sportschool belangrijk, zeker sinds de uitbraak van het coronavirus. Het coronavirus kan uren overleven op oppervlakken van plastic en roestvrij staal. Denk aan de oppervlakken van uw gewichten, dumbells, stangen en andere apparaten. Coronaschoonmaakbedrijf zorgt ervoor dat deze oppervlakken grondig gereinigd, ontsmet en gedesinfecteerd worden, zodat het eventueel overdragen van het coronavirus via deze oppervlakken wordt beperkt.

Sporten is gezond. Sporten zorgt ervoor dat ons immuunsysteem wordt versterkt en we beter bestand zijn tegen bacteriën en virussen zoals het coronavirus. Om veilig te kunnen sporten in de sportschool is het van belang dat uw sportschool schoon is. Uw materialen, apparaten en sanitair dienen dan ook grondig gereinigd, ontsmet en gedesinfecteerd te zijn om uw medewerkers en leden te beschermen tegen het coronavirus. Onze schoonmaakspecialisten hebben uitgebreide kennis en ervaring met het schoonmaken van sportscholen. Zo zorgen we ervoor dat u, uw werknemers en uw leden kunnen werken en sporten in een coronaproof sportschool.

Coronavrije sportschool

Een schone sportschool is altijd belangrijk, een coronavrije sportschool is van levensbelang. In sportscholen maken mensen dagelijks intensief gebruik van de sportruimte, kleedkamers, sanitaire voorzieningen en doucheruimtes. Zorg ervoor dat deze ruimtes schoon zijn zodat uw leden veilig kunnen sporten en uw medewerkers veilig kunnen werken. Houdt corona buiten de deuren van uw sportschool en laat uw sportschool professioneel schoonmaken door Coronaschoonmaakbedrijf.

Werkwijze corona reiniging sportschool

De schoonmaakspecialisten van Coronaschoonmaakbedrijf komen langs in uw sportschool en starten met een inventarisatie van de ruimte. Na deze inventarisatie ontvangt u van ons een overzicht met de risico’s in uw sportschool en de voorbereidingen die u voor de desinfectie dient te treffen. Daarna volgt de professionele desinfectie middels de beproefde ULV-verneveling methode. Hierbij wordt een gecertificeerd product onder hoge druk de ruimtes van uw sportschool ingeblazen. Deze methode is geheel veilig voor mens en milieu en werkt beter dan bleekmiddel of alcohol. Coronaschoonmaakbedrijf is gespecialiseerd in het coronaproof schoonmaken van sportscholen. Zo kunnen uw leden sporten in een schone en coronavrije omgeving en u en uw medewerkers productief werken.

Coronaproof sportschool schoonmaak Amsterdam

Zoekt u een schoonmaakbedrijf voor het coronaproof schoonmaken van uw sportschool in Amsterdam? Als professioneel schoonmaakbedrijf in Amsterdam ontzorgen wij u graag op het gebied van coronaproof sportschool schoonmaak. Wij gaan graag met u in gesprek en bekijken de mogelijkheden voor uw sportschool. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.

Ook in de rest van Nederland zijn wij hét schoonmaakbedrijf voor het coronaproof schoonmaken van uw sportschool!

Coronaschoonmaakbedrijf: specialist in coronaproof schoonmaken sportscholen

Coronaschoonmaakbedrijf is specialist in het coronaproof schoonmaken van uw sportscholen. Zo zijn sportscholen in Amsterdam en Nederland weer brandschoon en klaar voor gebruik. Onze enthousiaste en gecertificeerde schoonmaakspecialisten reinigen, ontsmetten en desinfecteren uw sportschool grondig volgens de gestelde veiligheidseisen van het RIVM. Onze specialisten nemen graag het ontsmetten, reinigen en schoonmaken van uw sportschool voor u uit handen. Zo houdt u het coronavirus buiten de deuren van uw sportschool en tovert u een lach op de gezichten van uw leden en medewerkers.

Bent u op zoek naar een corona schoonmaakbedrijf in Amsterdam of Nederland voor enkele dagen in de week dan bent u bij Coronaschoonmaakbedrijf aan het juiste adres. Ook voor specifieke aanvragen kunt u bij ons terecht. Schoonmaken en desinfecteren is óns vak. Wij helpen u dan ook graag met de schoonmaak van uw sportschool.

De Ozon methode voor coronaproof sportschool schoonmaken

Het coronaproof schoonmaken van uw sportschool doen wij aan de hand van de Ozon methode: verneveling op basis van waterstofperoxide. Deze methode doodt 99.9999% van alle schimmels, bacteriën en virussen, dus ook het coronavirus! Deze methode is veilig, legaal en discreet. Bovendien is de methode duurzaam, en volledig veilig voor mens en milieu. Tijdens de schoonmaak wordt het desinfectiemiddel op basis van waterstofperoxide en melkzuur onder hoge druk de ruimtes van uw sportschool ingeblazen. De Ozon methode is powered by Ozon Cleaning Services. 

Alle aanraakpunten zoals deurgrepen, toiletten, gewichten, apparaten, dumbells en ander sportmateriaal  worden met deze methode behandeld. Onze schoonmaakspecialisten volgen zorgvuldig de veiligheidsmaatregelen voorgeschreven door het RIVM. Bij ons staat de veiligheid van uw medewerkers en leden voorop. Kies daarom voor Coronaschoonmaakbedrijf voor het coronaproof schoonmaken van uw sportschool. 

Neem contact op met Coronaschoonmaakbedrijf voor sportschool schoonmaken

Neem contact met ons op en bescherm uw medewerkers, leden en uzelf tegen het coronavirus. Het is ook mogelijk om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Coronaschoonmaakbedrijf
is een onderneming van
OZON CLEANING SERVICES

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram