Dé specialist in coronaschoonmaak


7 dagen bescherming


Snelle response tijd

hello world!

School coronaproof schoonmaken

Coronaschoonmaakbedrijf is dé partner bij het coronaproof schoonmaken van uw school. Om besmettingen binnen uw school zoveel mogelijk tegen te gaan, is het verstandig uw school dagelijks of wekelijks te laten reinigen, ontsmetten en desinfecteren door de professionals van Coronaschoonmaakbedrijf. Onze schoonmaakspecialisten reinigen, ontsmetten en desinfecteren uw school zodat deze vrij is van bacteriën, schimmels en virussen zoals het coronavirus. Onze medewerkers maken uw school coronaproof volgens de regels van het RIVM, waardoor u, uw medewerkers en uw leerlingen na onze service voor 99,9999% veilig zijn voor het coronavirus. 

Kies Coronaschoonmaakbedrijf voor het schoonmaken van uw school en profiteer altijd van de volgende voordelen:

  • Overal in het land een specialist in de buurt
  • Veilige, effectieve en betrouwbare desinfectie met ons corona schoonmaakbedrijf
  • Bescherming tegen schimmels, bacteriën en virussen, zoals het coronavirus
  • Complete service: na de behandeling kunnen u, uw medewerkers en leerlingen weer veilig werken en leren

Coronaproof schoonmaak scholen

Het coronavirus kan tot wel 72 uur overleven op oppervlakken van plastic en roestvrij staal. Denk aan oppervlakken als deurknoppen, liftknoppen, kluisjes tafels, stoelen en ander meubilair. Voorkom dat uw medewerkers en leerlingen het coronavirus oplopen via deze oppervlakken. Laat uw school daarom reinigen, ontsmetten en desinfecteren door de schoonmaak professionals van Coronaschoonmaakbedrijf. Onze schoonmaakspecialisten zorgen ervoor dat al deze oppervlakken grondig worden gereinigd, ontsmet en gedesinfecteerd, zodat het eventueel overdragen van het coronavirus via deze oppervlakken wordt beperkt. 

Coronavrije school 

Wij begrijpen als geen ander dat u het coronavirus buiten de schooldeuren wilt houden. Voorkom daarom dat uw medewerkers of leerlingen besmet raken met het coronavirus door alle plastic en roestvrij stalen oppervlakken binnen uw school grondig te laten reinigen. Onze schoonmakers reinigen, ontsmetten en desinfecteren alle risicovolle oppervlakken. Onze experts beschikken over jarenlange ervaring in het schoonmaken van verschillende ruimtes, waaronder scholen. Bovendien hanteren onze schoonmaakspecialisten een professionele aanpak. 

Werkwijze corona reiniging scholen

De schoonmaakspecialisten van Coronaschoonmaakbedrijf komen langs op uw school en starten met de inventarisatie van de verschillende ruimtes. Na het inventariseren van uw school ontvangt u van ons een overzicht met de risico’s in de ruimtes van uw school en de voorbereidingen die u voor de desinfectie dient te treffen. Daarna volgt de professionele reiniging van onze specialisten met de beproefde ULV-verneveling methode. Deze methode is geheel veilig voor mens en milieu en werkt beter dan bleekmiddel en alcohol. Coronaschoonmaakbedrijf is gespecialiseerd in het ontsmetten, reinigen en desinfecteren van scholen. Zo kunnen u en uw personeel veilig werken en uw leerlingen veilig leren. 

Coronaproof school desinfectie Amsterdam 

Zoekt u een schoonmaakbedrijf voor het coronaproof desinfecteren van uw school in Amsterdam? Als professioneel schoonmaakbedrijf in Amsterdam ontzorgen wij u graag op het gebied van coronaproof school desinfectie. Wij gaan graag met u in gesprek en bekijken de mogelijkheden voor uw school. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. 

Ook in de rest van Nederland zijn wij hét schoonmaakbedrijf voor coronaproof desinfectie van uw school!

Coronaschoonmaakbedrijf: specialist in coronaproof scholen schoonmaken

Coronaschoonmaakbedrijf is specialist in het coronaproof schoonmaken van uw school. Onze enthousiaste en gecertificeerde schoonmaakspecialisten ontsmetten, reinigen en desinfecteren de ruimtes en oppervlakken van uw school grondig volgens de gestelde veiligheidseisen van het RIVM. Onze specialisten nemen dan ook met liefde het schoonmaken van uw school voor u uit handen. Zo houdt u het coronavirus buiten de schooldeuren. 

Bent u op zoek naar een corona schoonmaakbedrijf in Amsterdam of Nederland voor één of meer dagen in de week dan bent u bij Coronaschoonmaakbedrijf aan het juiste adres. Ook voor specifieke aanvragen kunt u bij ons terecht. Schoonmaken, desinfecteren en ontsmetten is óns vak. Wij helpen u dan ook graag met het schoonmaken van uw school.

De Ozon methode voor coronaproof scholen schoonmaken

Om de ruimtes en oppervlakken binnen uw school te ontsmetten, reinigen en desinfecteren ter voorkoming van het coronavirus, maken onze schoonmaakspecialisten gebruik van de Ozon methode: verneveling op basis van waterstofperoxide. Deze methode doodt 99,9999% van alle schimmels, bacteriën en virussen, dus ook het coronavirus! Onze professionals hebben jarenlange ervaring in het schoonmaken van allerlei ruimtes, waaronder scholen. Verder zijn onze schoonmaakspecialisten betrouwbaar, nauwkeurig en beschikken over de meest efficiënte schoonmaakmethode, de Ozon methode. Met deze methode wordt uw school volledig gereinigd, ontsmet en gedesinfecteerd met zo min mogelijke belasting van mens en milieu. 

Deze methode werkt als volgt: tijdens de schoonmaak wordt een desinfectiemiddel op basis van waterstofperoxide en melkzuur onder hoge druk de ruimtes van uw school ingeblazen. Met als gevolg dat alle bacteriën, schimmels en virussen aanwezig op de oppervlakken op uw school worden gedood. De Ozon methode is powered by Ozon Cleaning Services. 

Deze complete reiniging doen onze schoonmaakspecialisten zorgvuldig en volgens de veiligheidsmaatregelen die zijn voorgeschreven door het RIVM. De veiligheid van u, uw medewerkers en leerlingen staat bij Coronaschoonmaakbedrijf altijd voorop. Kies er daarom voor om Coronaschoonmaakbedrijf uw school te laten reinigen, ontsmetten en desinfecteren om het coronavirus buiten de schooldeuren te houden. 

Neem contact op met Coronaschoonmaakbedrijf voor scholen coronaproof schoonmaken

Neem contact op met Coronaschoonmaakbedrijf of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor het coronaproof schoonmaken van uw school!

Coronaschoonmaakbedrijf
is een onderneming van
OZON CLEANING SERVICES

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram