Dé specialist in coronaschoonmaak


7 dagen bescherming


Snelle response tijd

hello world!

Restaurant coronaproof schoonmaken

Coronaschoonmaakbedrijf is dé partner bij het coronaproof schoonmaken van uw restaurant. De horecasector is tijdens de corona pandemie zwaar getroffen. Voorkom dat uw restaurant een coronabrandhaard van corona besmettingen wordt en laat uw restaurant dagelijks of wekelijks reinigen, ontsmetten en desinfecteren door de professionals van Coronaschoonmaakbedrijf. Onze professionals reinigen, ontsmetten en desinfecteren de tafels, stoelen, pinapparaten, de bar, sanitair, bestek etc. Kortom, alles wat kan worden aangeraakt door u en uw gasten. Onze medewerkers maken uw restaurant coronaproof volgens de regels van het RIVM, waardoor u, uw medewerkers en uw gasten na onze service voor 99,9999% veilig zijn voor het coronavirus. 

Kies Coronaschoonmaakbedrijf voor het schoonmaken van uw restaurant en profiteer altijd van de volgende voordelen:

  • Overal in het land een specialist in de buurt
  • Veilige, effectieve en betrouwbare desinfectie met ons corona schoonmaakbedrijf
  • Bescherming tegen schimmels, bacteriën en virussen, zoals het coronavirus
  • Complete service: na de behandeling is uw restaurant coronavrij en kunnen uw medewerkers weer veilig werken en uw gasten veilig verblijven 

Coronaproof schoonmaken restaurant

Virusdeeltjes kunnen uren overleven op oppervlakken van plastic en roestvrij staal. Denk daarbij aan oppervlakken van deurklinken, bestek, bekers, glazen, tafels, stoelen, de bar, sanitair, het peper- en zout stel, keukenapparatuur etc. Voorkom dat uw personeel, gasten of uzelf het coronavirus oplopen via een van deze oppervlakken. Kies er daarom voor om uw restaurant coronaproof te laten reinigen, ontsmetten en desinfecteren door onze professionals. Zij zorgen ervoor dat al deze oppervlakken grondig worden gereinigd zodat het eventueel overdragen van het coronavirus via deze kwetsbare oppervlakken wordt beperkt. 

Coronavrij restaurant

Een corona besmetting in een restaurant zit in een klein hoekje. U kunt al veel doen om besmettingen te voorkomen: uw personeel mondkapjes en eventueel handschoenen te laten dragen, kuch schermen plaatsen en het aantal gasten beperken. Bij te veel besmettingen loopt u de kans dat uw restaurant moet sluiten. Om dat te voorkomen kunt u uw restaurant grondig laten reinigen, ontsmetten en desinfecteren door onze schoonmaakspecialisten. Zij beschikken over jarenlange ervaring en hanteren de maatregelen van het RIVM. 

Werkwijze corona reiniging restaurant 

De werkwijze voor het coronaproof reinigen, ontsmetten en desinfecteren gaat als volgt: onze medewerkers komen langs in uw restaurant en zullen starten met de inventarisatie van de verschillende ruimtes. Na de inventarisatie krijgt u van ons een overzicht met de risico’s die zich in de ruimtes van uw restaurant voordoen. Hierin staan ook de maatregelen die u van tevoren moet treffen. Als u deze maatregelen heeft getroffen zullen onze schoonmakers uw restaurant reinigen, ontsmetten en desinfecteren met onze beproefde ULV-verneveling methode. Deze methode werkt beter dan bleekmiddel en alcohol en brengt geen schade toe aan mens en milieu. Na het bezoek van onze professionals kunnen uw medewerkers weer veilig werken en uw gasten zorgeloos genieten van al dat uw restaurant te bieden heeft. 

Coronaproof restaurant schoonmaak Amsterdam 

Zoekt u een schoonmaakbedrijf voor het coronaproof schoonmaken van uw restaurant in Amsterdam? Dan bent u bij Coronaschoonmaakbedrijf aan het goede adres! Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. Dan kijken we wat de mogelijkheden zijn voor uw restaurant. 

Ook in de rest van Nederland is Coronaschoonmaakbedrijf hét schoonmaakbedrijf voor het coronaproof schoonmaken van uw restaurant!

Coronaschoonmaakbedrijf: specialist in coronaproof restaurant schoonmaken 

Coronaschoonmaakbedrijf is specialist in het coronaproof schoonmaken van uw restaurant. Onze professionals zorgen ervoor dat de restaurants in Amsterdam en Nederland gereinigd, ontsmet en gedesinfecteerd zijn zodat gasten weer veilig kunnen worden ontvangen. Dit doen zij geheel volgens de gestelde veiligheidseisen van het RIVM. Zo houdt u het coronavirus buiten de deur en tovert u een lach op de gezichten van uw gasten. 

Bij Coronaschoonmaakbedrijf kunt u ook terecht voor specifieke aanvragen. Schoonmaken en desinfecteren is óns vak. Wij helpen u dan ook graag met de schoonmaak van uw restaurant. 

De Ozon methode voor coronaproof restaurant schoonmaak

Om ervoor te zorgen dat de ruimtes en oppervlakken binnen uw restaurant vrij zijn van bacteriën, schimmels en virussen zoals het coronavirus maken wij gebruik van de Ozon methode. Bij deze methoden wordt een desinfectiemiddel op basis van waterstofperoxide en melkzuur onder hoge druk de ruimtes van uw restaurant ingeblazen. Met als gevolg dat alle bacteriën, schimmels en virussen aanwezig in deze ruimtes worden gedood. Deze methode is voor 99,9999% effectief. De Ozon methode is powered by Ozon Cleaning Services. 

Onze professionals hebben jarenlange ervaring in het schoonmaken van allerlei ruimtes, waaronder restaurants en andere horecagelegenheden. Onze schoonmaakspecialisten zijn betrouwbaar, nauwkeurig en beschikken over de Ozon methode, de meest efficiënte en effectieve manier van schoonmaken. Kies daarom voor Coronaschoonmaakbedrijf en laat uw restaurant reinigen, ontsmetten en desinfecteren zodat u uw gasten weer veilig kunt verwelkomen. 

Neem contact op met Coronaschoonmaakbedrijf voor coronaproof restaurant schoonmaak 

Benieuwd geworden naar onze services? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor het ontsmetten, reinigen en desinfecteren van uw restaurant.

Coronaschoonmaakbedrijf
is een onderneming van
OZON CLEANING SERVICES

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram