Dé specialist in coronaschoonmaak


7 dagen bescherming


Snelle response tijd

hello world!

Kantoren coronaproof schoonmaken

Coronaschoonmaakbedrijf is dé partner bij coronaproof kantoren schoonmaken. Wij begrijpen als geen ander dat thuiswerken niet altijd een optie is. Om ervoor te zorgen dat uw kantoor coronavirusvrij blijft en u uw medewerkers optimaal kunt beschermen tegen virussen en bacteriën bent u bij ons aan het juiste adres. Minimaliseer de kans op corona besmettingen binnen uw bedrijf en laat uw kantoor reinigingen, ontsmetten en desinfecteren door de schoonmaakspecialisten van Coronaschoonmaakbedrijf.

Onze schoonmaak specialisten hebben sinds de uitbraak van het coronavirus extra expertise en kennis opgebouwd. Al onze medewerkers zijn in staat de ruimtes van uw kantoor op grondige wijze te reinigen, ontsmetten en desinfecteren om zo de kans op besmettingen te verkleinen. Onze medewerkers maken uw kantoor coronaproof volgens de regels van het RIVM, waardoor uw medewerkers na onze service voor 99.9999% veilig zijn voor het coronavirus.

Kies voor Coronaschoonmaakbedrijf en profiteer altijd van de volgende voordelen:

  • Overal in het land een specialist in de buurt
  • Veilige, effectieve en betrouwbare desinfectie met ons corona schoonmaakbedrijf
  • Bescherming tegen schimmels, bacteriën en virussen, zoals het coronavirus
  • Geen werkachterstand: na de behandeling kunnen u en uw medewerkers weer veilig aan de slag

Coronaproof schoonmaak kantoren

Een kantoorpand schoonmaken is vaak een flinke klus. Toch is een schone werkomgeving belangrijk, zeker sinds de uitbraak van het coronavirus. Het coronavirus kan uren overleven op oppervlakken van plastic en roestvrij staal. Coronaschoonmaakbedrijf zorgt ervoor dat deze oppervlakken grondig gereinigd, ontsmet en gedesinfecteerd worden, zodat het eventueel overdragen van het coronavirus via deze oppervlakken wordt beperkt.

Thuiswerken is niet altijd een optie. Draag daarom zorg voor een schoon en fris kantoor met grondig gedesinfecteerd sanitair, bureaus, tafels, stoelen en bestek om uw medewerkers te beschermen tegen het coronavirus. Een schoon kantoorpand draagt bij aan de veiligheid en productiviteit van uw medewerkers. Zo zorgt u ervoor dat uw medewerkers ook in corona tijd goed blijven presteren. Onze schoonmaakspecialisten hebben uitgebreide kennis en ervaring met de schoonmaak van kantoren. Zo zorgen we ervoor dat u en uw werknemers kunnen werken op een coronaproof werkplek!

Coronavrij kantoor

Een schone werkomgeving is van extra belang sinds de uitbraak van het coronavirus. Zorg voor uw werknemers en laat uw kantoorpand professioneel schoonmaken door Coronaschoonmaakbedrijf.

Werkwijze corona reiniging kantoren

De schoonmaak specialisten van Coronaschoonmaakbedrijf komen bij u langs op kantoor en starten met een inventarisatie van de ruimte. Hierna ontvangt u een overzicht met de risico’s op uw locatie en de voorbereidingen die u voor de desinfectie dient te treffen. Daarna volgt de professionele desinfectie middels de beproefde ULV-verneveling methode. Hierbij wordt een gecertificeerd product onder hoge druk uw kantoorpand ingeblazen. Deze methode is geheel veilig voor mens en milieu. Coronaschoonmaakbedrijf is gespecialiseerd in het coronaproof schoonmaken van kantoren. Zo kunt u samen met uw werknemers productief werken in een schone en coronavrije omgeving.

Coronaproof kantoor desinfectie Amsterdam

Zoekt u een schoonmaakbedrijf voor het desinfecteren van uw kantoorpand in Amsterdam? Als professioneel schoonmaakbedrijf in Amsterdam ontzorgen wij u graag op het gebied van coronaproof kantoorschoonmaak. Wij gaan dan ook graag met u in gesprek. U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen of contact met ons opnemen.

Ook in de rest van Nederland zijn wij hét schoonmaakbedrijf voor het coronaproof schoonmaken van uw kantoorpand!

Coronaschoonmaakbedrijf: specialist in coronaproof schoonmaken kantoren

Coronaschoonmaakbedrijf is specialist in het coronaproof schoonmaken van uw kantoor. Zo zijn kantoren in Amsterdam en Nederland weer brandschoon. Onze enthousiaste en gecertificeerde schoonmaakspecialisten reinigen, ontsmetten en desinfecteren uw kantoorpand grondig volgens de gestelde veiligheidseisen van het RIVM. Onze specialisten nemen met liefde het reinigen, ontsmetten en desinfecteren van uw kantoor voor u uit handen. Zo houdt u het coronavirus buiten de deur.

Bent u op zoek naar een corona schoonmaakbedrijf in Amsterdam of Nederland voor enkele dagen in de week dan bent u bij Coronaschoonmaakbedrijf aan het juiste adres. Ook voor specifieke aanvragen kunt u bij ons terecht. Schoonmaken en desinfecteren is óns vak. Wij helpen u dan ook graag.

De Ozon methode voor coronaproof kantoren schoonmaken

Het coronaproof schoonmaken van uw kantoorpand doen wij aan de hand van de Ozon methode: verneveling op basis van waterstofperoxide. Deze methode doodt 99.9999% van alle schimmels, bacteriën en virussen, dus ook het coronavirus! Deze methode is volledig veilig voor mens en milieu. Tijdens de schoonmaak wordt het desinfectiemiddel op basis van waterstofperoxide en melkzuur onder hoge druk uw kantoorpand ingeblazen. De Ozon methode is powered by Ozon Cleaning Services.

Alle aanraakpunten zoals deurgrepen, toiletten, tafels, stoelen, bureaus en bestek worden met deze methode behandeld. Kwetsbare apparatuur, zoals computer schermen en toetsenborden worden handmatig door onze medewerkers ontsmet. Onze schoonmaakspecialisten volgen zorgvuldig de veiligheidsmaatregelen voorgeschreven door het RIVM. De veiligheid van uw medewerkers, gasten en uzelf zijn bij ons prioriteit. Kies daarom voor Coronaschoonmaakbedrijf voor het coronaproof schoonmaken van uw kantoor.

Neem contact op met Coronaschoonmaakbedrijf voor kantoren schoonmaken

Neem contact met ons op of vraag een offerte aan en bescherm uzelf en uw medewerkers voor het coronavirus.

Coronaschoonmaakbedrijf
is een onderneming van
OZON CLEANING SERVICES

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram