Dé specialist in coronaschoonmaak


7 dagen bescherming


Snelle response tijd

hello world!

Huis coronaproof schoonmaken

Coronaschoonmaakbedrijf is dé partner bij coronaproof huis schoonmaken. Bescherm uzelf, uw familie en uw bezoek tegen het besmettelijke coronavirus en laat uw huis grondig reinigen, ontsmetten en desinfecteren door de professionals van Coronaschoonmaakbedrijf. Wij begrijpen dat u graag alle risico’s uitsluit voor thuis besmetting met het coronavirus. Heeft uw huisgenoot corona gehad? Of vreest u dat uw bezoek het coronavirus heeft meegenomen? Met onze werkwijze ontsmetten we uw complete huis en zorgen ervoor dat uw huis vrij is van bacteriën, schimmels en virussen zoals het coronavirus. Onze medewerkers maken de ruimtes in uw huis coronaproof volgens de regels van het RIVM, waardoor u en uw huisgenoten na onze service voor 99,9999% veilig zijn voor het coronavirus. 

Kies Coronaschoonmaakbedrijf voor het schoonmaken van uw huis en profiteer altijd van de volgende voordelen:

  • Overal in het land een specialist in de buurt
  • Veilige, effectieve en betrouwbare desinfectie met ons corona schoonmaakbedrijf
  • Bescherming tegen schimmels, bacteriën en virussen, zoals het coronavirus
  • Complete service: na de behandeling is uw huis coronavrij en zijn u en uw huisgenoten weer veilig thuis

Coronaproof schoonmaak huis

Het coronavirus kun uren overleven op oppervlakken van plastic en roestvrij staal. Denk aan oppervlakken als deurklinken, bestek, apparatuur als computers en televisie, kastdeurtjes, sanitair etc. Voorkom dat u thuis het coronavirus oploopt via deze oppervlakken. Laat uw huis coronaproof reinigen, ontsmetten en desinfecteren door de professionals van Coronaschoonmaakbedrijf. Onze medewerkers zorgen ervoor dat al deze oppervlakken grondig gereinigd, ontsmet en gedesinfecteerd worden, zodat het eventueel overdragen van het coronavirus via deze oppervlakken wordt beperkt. 

Coronavrij huis

De meeste besmettingen met het coronavirus vinden thuis plaats. Voorkom thuis besmettingen met het coronavirus en laat uw huis grondig reinigen, ontsmetten en desinfecteren door onze schoonmaakspecialisten. Onze schoonmakers hebben een professionele aanpak en beschikken over jarenlange ervaring. 

Werkwijze corona reiniging huis

De schoonmaakspecialisten van Coronaschoonmaakbedrijf komen langs in uw huis en starten met de inventarisatie van de verschillende ruimtes. Na het inventariseren van uw huis ontvangt u van ons een overzicht met de risico’s in de woning en de voorbereidingen die u voor de desinfectie dient te treffen. Daarna volgt de professionele reiniging van uw huis door onze specialisten met de beproefde ULV-verneveling methode. Deze methode is geheel veilig voor mens en milieu en werkt beter dan bleekmiddel en alcohol. Coronaschoonmaakbedrijf is gespecialiseerd in het ontsmetten, reinigen en desinfecteren van huizen. Zo kunnen u en uw huisgenoten veilig thuis verblijven. 

Coronaproof huis desinfectie Amsterdam 

Zoekt u een schoonmaakbedrijf voor het coronaproof schoonmaken van uw huis in Amsterdam? Als professioneel schoonmaakbedrijf in Amsterdam ontzorgen wij u graag op het gebied van coronaproof woningschoonmaak. Wij gaan graag met u in gesprek en bekijken de mogelijkheden voor uw huis. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. 

Ook in de rest van Nederland zijn wij hét schoonmaakbedrijf voor het coronaproof schoonmaken van uw huis! 

Coronaschoonmaakbedrijf: specialist in coronaproof huis schoonmaken 

Coronaschoonmaakbedrijf is specialist in het coronaproof schoonmaken van uw huis. Onze enthousiaste en gecertificeerde schoonmaakspecialisten ontsmetten, reinigen en desinfecteren de ruimtes in uw huis grondig volgens de gestelde veiligheidseisen van het RIVM. Onze specialisten nemen dan ook met liefde het schoonmaken van uw huis voor u uit handen. Zo houdt u het coronavirus buiten de deur. 

Bent u op zoek naar een corona schoonmaakbedrijf in Amsterdam of Nederland dan bent u bij Coronaschoonmaakbedrijf aan het juiste adres. Ook voor specifieke aanvragen kunt u bij ons terecht. Schoonmaken, desinfecteren en ontsmetten is óns vak. Wij helpen u dan ook graag met het schoonmaken van uw huis. 

De Ozon methode voor coronaproof huis schoonmaken

Om uw huis te ontsmetten, reinigen en desinfecteren ter voorkoming van het coronavirus, maken onze schoonmaakspecialisten gebruik van de Ozon methode: verneveling op basis van waterstofperoxide. Deze methode doodt 99,9999% van alle schimmels, bacteriën en virussen. Onze professionals hebben jarenlange ervaring, zijn betrouwbaar, nauwkeurig en beschikken over de meest efficiënte schoonmaakmethode, de Ozon methode. Met deze methode wordt uw huis volledig gereinigd, ontsmet en gedesinfecteerd met zo min mogelijke belasting van mens en milieu. 

Deze methode werkt als volgt: tijdens de schoonmaak wordt een desinfectiemiddel op basis van waterstofperoxide en melkzuur onder hoge druk de kamers van uw huis ingeblazen. Met als gevolg dat alle bacteriën, schimmels en virussen aanwezig op de oppervlakken in deze kamers worden gedood. De Ozon methode is powered by Ozon Cleaning Services. 

Ook aanraakpunten zoals deurgrepen, toiletten, bestek, computerschermen, toetsenborden en ander meubilair worden met deze methode behandeld. Dit alles doen onze schoonmaakspecialisten zorgvuldig en volgens de veiligheidsmaatregelen die zijn voorgeschreven door het RIVM. Uw veiligheid staat bij Coronaschoonmaakbedrijf altijd voorop. Kies er daarom voor om door Coronaschoonmaakbedrijf uw huis coronaproof te maken. 

Neem contact op met Coronaschoonmaakbedrijf voor huis coronaproof schoonmaken

Neem contact op met Coronaschoonmaakbedrijf of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor het coronaproof ontsmetten, reinigen en desinfecteren van uw huis. 

Coronaschoonmaakbedrijf
is een onderneming van
OZON CLEANING SERVICES

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram