Dé specialist in coronaschoonmaak


7 dagen bescherming


Snelle response tijd

hello world!

Huis schoonmaken na corona

Uw huis laten schoonmaken na corona? Heeft u of uw huisgenoot corona gehad? Of bent u bang dat uw bezoek het virus heeft meegenomen? Dan is het van belang uw huis goed te reinigen, desinfecteren en ontsmetten. Het coronavirus verspreidt zich niet alleen via mensen, maar kan zich ook verspreiden via oppervlakken van roestvrij staal en plastic. Virusdeeltjes kunnen tot wel 72 uur overleven op deze oppervlakken. Denk daarbij aan deurklinken, kastdeurtjes, sanitair, bekers, glazen, stoelen, tafels etc. Kortom, alles dat in huis kan worden aangeraakt door u en uw medebewoners. 

Wilt u er zeker van zijn dat het coronavirus niet in huis wordt overgedragen via een van deze oppervlakken? Kies er dan voor om uw huis te laten reinigen, desinfecteren en ontsmetten door de schoonmaakspecialisten van Coronaschoonmaakbedrijf. 

Kies Coronaschoonmaakbedrijf voor het schoonmaken van uw huis en profiteer altijd van de volgende voordelen:

  • Overal in het land een specialist in de buurt
  • Veilige, effectieve en betrouwbare desinfectie met ons corona schoonmaakbedrijf
  • Bescherming tegen schimmels, bacteriën en virussen, zoals het coronavirus
  • Complete service: na de behandeling is uw woning coronavrij en zijn u en uw huisgenoten weer veilig thuis

Over Coronaschoonmaakbedrijf

Coronaschoonmaakbedrijf is gespecialiseerd in het schoonmaken van verschillende locaties. Onze schoonmakers zijn door hun jarenlange ervaring expert geworden in het reinigen, ontsmetten en desinfecteren van huizen. Met onze zelf ontwikkelde schoonmaak methode maken we uw huis na corona schoon en beschermen we u, uw familie en uw bezoek tot wel 99,9999% tegen het coronavirus. Om ervoor te zorgen dat onze schoonmaakspecialisten geen risico lopen, werken zij in beschermende pakken, gebruiken zij handschoenen en dragen zij luchtzuiverende maskers. 

Coronaschoonmaakbedrijf is ook expert in het reinigen, ontsmetten en desinfecteren van o.a. appartementen, auto’s en werkplekken

Werkwijze corona reiniging huis na corona

Om te voldoen aan de strenge veiligheidsmaatregelen, onderzoeken onze schoonmaakspecialisten allereerst de ruimtes in uw huis op eventuele gezondheidsrisico’s. Na deze inventarisatie ontvangt u van ons een overzicht met de risico’s die onze specialisten hebben gevonden en de maatregelen die u voor de corona reiniging van uw huis dient te treffen. Zodra u deze maatregelen heeft getroffen volgt de professionele corona reiniging van uw huis door onze specialisten met de beproefde ULV-verneveling methode. Deze methode werkt beter dan bleekmiddel en alcohol en is geheel veilig voor mens en milieu. Coronaschoonmaakbedrijf is gespecialiseerd in het reinigen, ontsmetten en desinfecteren van huizen. Na onze behandeling zijn u en uw huisgenoten voor 99,9999% veilig voor het coronavirus. 

De Ozon methode voor huis schoonmaken na corona

Om uw huis te reinigen, ontsmetten en desinfecteren nadat u of een van uw huisgenoten corona heeft gehad maken onze schoonmaakspecialisten gebruik van de door ons ontwikkelde Ozon methode: verneveling op basis van waterstofperoxide. Deze methode doodt 99,9999% van alle schimmels, bacteriën en virussen. Met deze methode wordt uw woning volledig gereinigd, ontsmet en gedesinfecteerd met zo min mogelijke belasting van mens en milieu. 

Deze methode werkt als volgt: tijdens de schoonmaak wordt een desinfectiemiddel op basis van waterstofperoxide en melkzuur onder hoge druk de kamers van uw woning ingeblazen. Met als gevolg dat alle bacteriën, schimmels en virussen aanwezig op de oppervlakken in deze kamers worden gedood. De Ozon methode is powered by Ozon Cleaning Services. 

Ook aanraakpunten zoals deurgrepen, sanitair, bestek, bekers, tafels, stoelen en ander meubilair worden met deze methode behandeld. Dit alles doen onze schoonmaakspecialisten zorgvuldig en volgens de veiligheidsmaatregelen die zijn voorgeschreven door het RIVM. Uw veiligheid staat bij Coronaschoonmaakbedrijf altijd voorop. Kies daarom voor Coronaschoonmaakbedrijf! 

Neem contact op met Coronaschoonmaakbedrijf 

Heeft u of een van uw huisgenoten corona gehad, of bent u bang dat uw bezoek het virus heeft meegenomen? Wacht dan niet langer en laat uw huis reinigen, ontsmetten en desinfecteren door Coronaschoonmaakbedrijf. 

Neem contact op met of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. 

Coronaschoonmaakbedrijf
is een onderneming van
OZON CLEANING SERVICES

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram