Dé specialist in coronaschoonmaak


7 dagen bescherming


Snelle response tijd

hello world!

Huis reiniging corona

Wist u dat het coronavirus niet alleen overdraagbaar is van mens op mens? Ook bepaalde oppervlakten, zoals van plastic en roestvrij staal kunnen het virus overdragen. Dit gevaar kan zich dus ook bij u thuis ontwikkelen. U raakt immers dezelfde voorwerpen aan als uw huisgenoten. Denk aan de koelkastdeur, trapleuning, deurklinken, sanitair etc. Het is daarom van belang een goede reiniging van uw huis te laten uitvoeren om zo het coronavirus buiten de deur te houden. 

Laat uw woning volledig reinigen als u het idee heeft dat iemand binnen uw huishouden het coronavirus heeft meegenomen. Direct een afspraak maken? Neem contact met ons op. 

Kies Coronaschoonmaakbedrijf voor het reinigen van uw huis en profiteer altijd van de volgende voordelen:

  • Overal in het land een specialist in de buurt
  • Veilige, effectieve en betrouwbare reiniging met ons corona schoonmaakbedrijf
  • Bescherming tegen schimmels, bacteriën en virussen, zoals het coronavirus
  • Complete service: na de behandeling is uw woning coronavrij en zijn u en uw huisgenoten weer veilig thuis

Corona reiniging in huis

De schoonmaak specialisten van Coronaschoonmaakbedrijf maken uw huis geheel coronavrij. Onze professionals reinigen uw woning en volgen daarbij de door het RIVM opgestelde veiligheidsnormen. Tijdens de reiniging van uw woning zullen onze schoonmakers dan ook pakken en luchtzuiverende maskers dragen. Onze service garandeert 99,9999% veiligheid. 

Aanpak Coronaschoonmaakbedrijf 

De werkwijze van Coronaschoonmaakbedrijf gaat geheel volgens de richtlijnen van het RIVM. Allereerst komen onze specialisten bij u langs voor een grondig onderzoek. Tijdens dit onderzoek worden de gezondheidsrisico’s in de verschillende ruimtes onderzocht. Na de inspectie krijgt u van ons een overzicht met de eventuele risico’s die in uw woning zijn geconstateerd. Ook staat daarin beschreven hoe u zich moet voorbereiden op onze reiniging. 

Als u de voorbereidingen heeft getroffen komen onze specialisten uw woning reinigen. Zij gebruiken daar een elektrostatische vernevelingsmachine voor die micro druppeltjes in de vorm van mist de lucht in blazen. Na ongeveer 15 minuten zullen deze druppeltjes alle gebieden bereiken die niet bedekt zijn met conventionele reiniging en zich daar nestelen, waarbij alle aanwezige virusdeeltjes, bacteriën en schimmels op deze oppervlakken worden gedood. We gebruiken hiervoor een Ultra-desinfectiemiddel van medische kwaliteit dat 99,9999% van alle ziekteverwekkers in de lucht en op oppervlakken dood. Deze methode is geheel veilig voor mens en milieu. 

Deze Ozon methode is powered by Ozon Cleaning Services. Na onze behandeling is uw huis coronaproof en kunnen u en uw huisgenoten weer veilig thuis verblijven. 

Neem contact op met Coronaschoonmaakbedrijf 

Wilt u dat onze specialisten bij u thuis langskomen voor een grondige reinigingsbeurt tegen het coronavirus? Neem dan contact op met of vraag een offerte aan. 

Coronaschoonmaakbedrijf
is een onderneming van
OZON CLEANING SERVICES

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram