Dé specialist in coronaschoonmaak


7 dagen bescherming


Snelle response tijd

hello world!

Huis ontsmetten corona

Heeft iemand binnen uw gezin corona gehad, of bent u bang dat het coronavirus op een andere manier uw huis is binnengedrongen, bijvoorbeeld door uw bezoek? Dan is het van belang uw huis te laten ontsmetten voordat het coronavirus zich verder verspreid. Het coronavirus kan zich namelijk ook via oppervlakken van plastic en roestvrij staal verspreiden. In uw woning kunnen virusdeeltjes op deurklinken, kastdeurtjes, sanitair, lades, bekers, glazen, bestek en andere oppervlakken tot wel 72 uur overleven.  

Laat uw woning daarom grondig ontsmetten door de schoonmaakspecialisten van Coronaschoonmaakbedrijf. Wij zorgen ervoor dat u en uw huisgenoten na ons bezoek voor 99,9999% veilig zijn voor het coronavirus. 

Direct een afspraak maken? Neem dan contact op. 

Kies Coronaschoonmaakbedrijf voor het ontsmetten van uw huis en profiteer altijd van de volgende voordelen:

  • Overal in het land een specialist in de buurt
  • Veilige, effectieve en betrouwbare ontsmetting met ons corona schoonmaakbedrijf
  • Bescherming tegen schimmels, bacteriën en virussen, zoals het coronavirus
  • Complete service: na de behandeling is uw woning coronavrij en zijn u en uw huisgenoten weer veilig thuis

Over Coronaschoonmaakbedrijf

Bij Coronaschoonmaakbedrijf zijn we al jaren gespecialiseerd in het grondig ontsmetten van verschillende locaties. Toen het coronavirus ook in ons land de kop op stak zijn wij onze dienstverlening gaan uitbreiden en onze expertise in gaan zetten om het coronavirus op verschillende locaties te bestrijden. 

Zo zijn onze schoonmakers niet alleen expert in het ontsmetten van huizen, maar ook in het ontsmetten van o.a. sportscholen, werkplekken, restaurants en hotels. 

Wilt u ons inhuren voor het periodiek ontsmetten van een van deze locaties? Vraag dan een offerte aan. 

Werkwijze huis ontsmetten corona

Als u uw huis laat ontsmetten om eventueel aanwezige virusdeeltjes van COVID-19 te doden zullen onze specialisten als volgt te werk gaan: 

Allereerst zullen onze specialisten de ruimtes in uw woning onderzoeken op eventuele gezondheidsrisico’s. Als deze inventarisatie is afgerond ontvangt u van ons een overzicht met de eventuele risico’s die onze specialisten gevonden hebben. U vindt hierin ook een overzicht met maatregelen die u voor het ontsmetten van uw huis dient te treffen. 

Als de voorbereidingen zijn getroffen volgt onze professionele corona ontsmetting van uw woning met de beproefde ULV-verneveling methode. Deze door ons ontwikkelde schoonmaakmethode werkt beter dan bleekmiddel en alcohol en is niet gevaarlijk voor mens en milieu. Deze methode werkt als volgt: tijdens de schoonmaak wordt een desinfectiemiddel op basis van waterstofperoxide en melkzuur onder hoge druk de kamers van uw woning ingeblazen. Met als gevolg dat alle bacteriën, schimmels en virussen aanwezig op de oppervlakken in deze kamers worden gedood. Deze Ozon methode is powered by Ozon Cleaning Services. Na onze behandeling is uw huis coronaproof en kunnen u en uw huisgenoten weer veilig thuis verblijven. 

Neem contact op met Coronaschoonmaakbedrijf 

Bent u bang dat uw bezoek het coronavirus heeft meegenomen of heeft u zelf corona gehad? Zorg er dan voor dat het virus zich niet verder kan verspreiden. Laat uw huis daarom ontsmetten door de specialisten van Coronaschoonmaakbedrijf. Neem vandaag nog contact op met of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Coronaschoonmaakbedrijf
is een onderneming van
OZON CLEANING SERVICES

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram