Dé specialist in coronaschoonmaak


7 dagen bescherming


Snelle response tijd

hello world!

Huis desinfecteren corona

Houd uw huis vrij van het coronavirus door uw huis te laten desinfecteren door de experts van Coronaschoonmaakbedrijf. Virusdeeltjes van COVID-19 kunnen tot wel 72 uur overleven op oppervlakken van plastic en roestvrij staal. Dit betekent dat u besmet kunt raken met het coronavirus via bijvoorbeeld een besmette deurklink, trapleuning, sanitair, kastdeurtjes, lades etc. Het is daarom van belang uw huis goed te laten desinfecteren om ervoor te zorgen dat uw woning vrij is van schimmels, bacteriën en virussen. 

Laat uw huis volledig desinfecteren als u het idee heeft dat iemand binnen uw huishouden het coronavirus heeft meegenomen. Direct een afspraak maken? Neem contact met ons op. 

Kies Coronaschoonmaakbedrijf voor het desinfecteren van uw huis en profiteer altijd van de volgende voordelen:

  • Overal in het land een specialist in de buurt
  • Veilige, effectieve en betrouwbare desinfectie met ons corona schoonmaakbedrijf
  • Bescherming tegen schimmels, bacteriën en virussen, zoals het coronavirus
  • Complete service: na de behandeling is uw woning coronavrij en zijn u en uw huisgenoten weer veilig thuis

Over Coronaschoonmaakbedrijf

Coronaschoonmaakbedrijf desinfecteert uw woning grondig en professioneel om zo de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring met het grondig desinfecteren van verschillende locaties. Met de komst van het coronavirus zijn onze specialisten hun kennis en ervaring in gaan zetten om het coronavirus op verschillende locaties te bestrijden. 

Zo zijn onze schoonmakers niet alleen expert in het desinfecteren van huizen, ook het ontsmetten van o.a. sportscholen, kantoren, scholen en auto’s

Wilt u ons inhuren voor het periodiek ontsmetten van een van deze locaties? Vraag dan een offerte aan. 

Werkwijze corona desinfectie

Om uw woning zo grondig mogelijk te desinfecteren werken onze specialisten geheel volgens de richtlijnen van het RIVM. Onze specialisten zullen eerst bij u langskomen voor een risico inventarisatie. De verschillende ruimtes in uw woning worden tijdens dit onderzoek onderzocht om zo mogelijke gezondheidsrisico’s in kaart te brengen. U ontvangt van ons een overzicht waarin de mogelijke risico’s staan beschreven. U vindt daarin ook een stappenplan die u dient uit te voeren voor onze professionele desinfectie. 

Na de door u getroffen voorbereidingen komen onze specialisten uw woning desinfecteren. Deze methode werkt als volgt: er wordt onder hoge druk een desinfectiemiddel op basis van waterstofperoxide en melkzuur de ruimtes van uw woning ingeblazen. Dit desinfectiemiddel is geheel veilig voor mens en milieu. Na ongeveer een kwartier zullen de micro druppeltjes gebieden bereiken die niet bedekt zijn met conventionele reiniging en zich daar nestelen, waarbij alle aanwezige virusdeeltjes, schimmels en bacteriën worden gedood. Na deze behandeling zijn 99,9999% van alle ziekteverwekkers in de lucht en op oppervlakken gedood. De Ozon methode is powered by Ozon Cleaning Services. 

Contact opnemen

Wilt u uw huis grondig laten desinfecteren om de kans op een corona besmetting te verkleinen? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.

Coronaschoonmaakbedrijf
is een onderneming van
OZON CLEANING SERVICES

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram