Dé specialist in coronaschoonmaak


7 dagen bescherming


Snelle response tijd

hello world!

Hotel coronaproof schoonmaken

Coronaschoonmaakbedrijf is dé partner bij hotel coronaproof schoonmaken. Voorkom besmettingen van het coronavirus binnen uw hotel en laat uw hotel professioneel schoonmaken door de specialisten van Coronaschoonmaakbedrijf. Onze specialisten reinigen, ontsmetten en desinfecteren uw hotel grondig en zorgen voor een coronavrije omgeving.

Wij zijn inzetbaar voor zowel grote als kleine hotels. Als u een hotel runt, wilt u natuurlijk dat uw gasten in een schone ruimte verblijven. Schone kamers zorgen bovendien voor een prettig verblijf voor hotelgasten. Wij zorgen er dan ook voor dat de werkomgeving, gezamenlijke ruimtes en hotelkamers schoon en coronavrij zijn. Zo biedt u gasten een prettig en comfortabel verblijf en beschermt u uw personeel. Onze medewerkers maken de ruimtes in uw hotel corona proof volgens de regels van het RIVM, waardoor uw medewerkers en gasten na onze service voor 99.9999% veilig zijn voor het coronavirus. 

Kies Coronaschoonmaakbedrijf voor het schoonmaken van uw hotel en profiteer altijd van de volgende voordelen:

  • Overal in het land een specialist in de buurt
  • Veilige, effectieve en betrouwbare desinfectie met ons corona schoonmaakbedrijf
  • Bescherming tegen schimmels, bacteriën en virussen, zoals het coronavirus
  • Complete service: na de behandeling kunt u weer veilig aan de slag en genieten uw gasten van een veilig verblijf

Coronaproof schoonmaak hotel

Ieder hotel is bovendien en heeft specifieke wensen voor de schoonmaak. Hoteleigenaren hechten altijd waarde aan een uiterst schoon hotel voor de verblijf van hun gasten. Coronaschoonmaakbedrijf ondersteunt deze service. Kies daarom voor een grondige schoonmaak van uw hotel door Coronaschoonmaakbedrijf. Het coronavirus kun tot wel 72 uur overleven op oppervlakken van plastic en roestvrij staal. Denk aan de oppervlakken van deurklinken, liftknoppen e.d. Wij zorgen ervoor dat al deze oppervlakken grondig gereinigd, ontsmet en gedesinfecteerd worden, zodat het eventueel overdragen van het coronavirus via deze oppervlakken wordt beperkt.

In overleg met u bespreken wij welke ruimtes prioriteit hebben en dagelijks grondig schoongemaakt moeten worden ter voorkoming van de verspreiding van het coronavirus. Hotelkamers, hotelentree en sanitair zijn daarbij het belangrijkst. Deze ruimtes kunnen worden voorzien van een periodieke hotel schoonmaak. We stellen in overleg met u een schoonmaakplan op maat op. Zo garanderen wij u een uitstekende hotel schoonmaak.

Coronavrij hotel

Een schoon hotel met schone kamers en openbare ruimte is altijd belangrijk. Door samen te werken met met onze schoonmaakspecialisten, kunt u gerust zijn dat uw hotel coronavrij is.

Binnen onze schoonmaakdiensten hebben wij specialisten in het team met de juiste expertise voor de hotelbranche. Onze schoonmakers hebben een professionele aanpak en beschikken over jarenlange ervaring.

Werkwijze corona reiniging hotel

De schoonmaakspecialisten van Coronaschoonmaakbedrijf komen langs in uw hotel en starten met een inventarisatie van de verschillende ruimtes. Na deze inventarisatie ontvangt u van ons een overzicht met de risico’s in de ruimtes van uw hotel en de voorbereidingen die u voor de desinfectie dient te treffen. Daarna volgt de professionele desinfectie middels de beproefde ULV-verneveling methode. Hierbij wordt een gecertificeerd product onder hoge druk de ruimtes van uw hotel ingeblazen. Deze methode is geheel veilig voor mens en milieu en werkt beter dan bleekmiddel of alcohol. Coronaschoonmaakbedrijf is gespecialiseerd in het coronaproof schoonmaken van hotels. Zo kunnen uw gasten veilig verblijven in een schone en coronavrije omgeving en u en uw medewerkers productief werken.

Coronaproof hotel desinfectie Amsterdam

Zoekt u een schoonmaakbedrijf voor het coronaproof desinfecteren van uw hotel in Amsterdam? Als professioneel schoonmaakbedrijf in Amsterdam ontzorgen wij u graag op het gebied van coronaproof hotelschoonmaak. Wij gaan graag met u in gesprek en bekijken de mogelijkheden voor de ruimtes in uw hotel. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.

Ook in de rest van Nederland zijn wij hét schoonmaakbedrijf voor het desinfecteren van uw hotel!

Coronaschoonmaakbedrijf: specialist in coronaproof hotel schoonmaken

Coronaschoonmaakbedrijf is specialist in het coronaproof schoonmaken van uw hotel. Zo zijn hotels in Amsterdam en Nederland weer brandschoon en kunnen gasten veilig worden ontvangen. Onze enthousiaste en gecertificeerde schoonmaakspecialisten reinigen, ontsmetten en desinfecteren de ruimtes in uw hotel grondig volgens de gestelde veiligheidseisen van het RIVM. Onze specialisten nemen dan ook met liefde het reinigen, ontsmetten, desinfecteren en schoonmaken van uw hotel voor u uit handen. Zo houdt u het coronavirus buiten de deuren van uw hotel en tovert u een lach op de gezichten van uw gasten.

Bent u op zoek naar een corona schoonmaakbedrijf in Amsterdam of Nederland voor enkele dagen in de week dan bent u bij Coronaschoonmaakbedrijf aan het juiste adres. Ook voor specifieke aanvragen kunt u bij ons terecht. Schoonmaken en desinfecteren is óns vak. Wij helpen u dan ook graag met de schoonmaak van uw hotel.

De Ozon methode voor coronaproof hotel schoonmaken

Om uw hotel coronaproof te maken maken onze schoonmaakspecialisten gebruik van de Ozon methode: verneveling op basis van waterstofperoxide. Deze methode doodt 99.9999% van alle schimmels, bacteriën en virussen, dus ook het coronavirus! Onze schoonmaakspecialisten weten van een professionele aanpak en hebben jarenlange ervaring. Zo zijn onze schoonmaakspecialisten betrouwbaar, nauwkeurig en beschikken ze over de meest efficiënte schoonmaakmethode, de Ozon methode. Onze specialisten onderhouden uw hotel met zo min mogelijke belasting van mens en milieu. Tijdens de schoonmaak wordt een desinfectiemiddel op basis van waterstofperoxide en melkzuur onder hoge druk de ruimtes van uw hotel ingeblazen. De Ozon methode is powered by Ozon Cleaning Services.

Ook aanraakpunten zoals deurgrepen, toiletten, douches, liftknoppen, restaurant tafels en ander meubilair worden met deze methode behandeld. Kwetsbare apparatuur zoals computer schermen en toetsenborden worden door onze schoonmaakspecialisten handmatige ontsmet. Dit alles doen zij zorgvuldig en volgens de veiligheidsmaatregelen die zijn voorgeschreven door het RIVM. De veiligheid van uw medewerkers en gasten staat bij Coronaschoonmaakbedrijf altijd voorop. Kies er daarom voor om Coronaschoonmaakbedrijf uw hotel coronaproof te maken.

Neem contact op met Coronaschoonmaakbedrijf voor hotel schoonmaken

Neem contact op met Coronaschoonmaakbedrijf of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor de schoonmaak van uw hotel.

Coronaschoonmaakbedrijf
is een onderneming van
OZON CLEANING SERVICES

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram