Dé specialist in coronaschoonmaak


7 dagen bescherming


Snelle response tijd

hello world!

Horeca coronaproof schoonmaken

Coronaschoonmaakbedrijf is dé partner bij horeca coronaproof schoonmaken. Bescherm uw personeel, gasten en uzelf tegen het besmettelijke coronavirus. Als de horeca weer open mag is het van belang het coronavirus buiten de deuren van uw horeca onderneming te houden. Laat uw restaurant, lunchroom of café daarom professioneel ontsmetten, reinigen en desinfecteren door de schoonmaakspecialisten van Coronaschoonmaakbedrijf. Met onze werkwijze ontsmetten we uw complete horeca en zorgen we ervoor dat uw restaurant/lunchroom/café vrij is van bacteriën, schimmels en virussen zoals het coronavirus. Onze medewerkers maken de ruimtes van uw horeca onderneming coronaproof volgens de regels van het RIVM, waardoor u, uw personeel en uw gasten na onze service voor 99,9999% veilig zijn voor het coronavirus. 

Kies Coronaschoonmaakbedrijf voor het schoonmaken van uw horeca en profiteer altijd van de volgende voordelen:

  • Overal in het land een specialist in de buurt
  • Veilige, effectieve en betrouwbare desinfectie met ons corona schoonmaakbedrijf
  • Bescherming tegen schimmels, bacteriën en virussen, zoals het coronavirus
  • Complete service: na de behandeling kunt u weer veilig aan de slag en genieten uw gasten van een veilig verblijf

Coronaproof schoonmaak horeca

Het coronavirus kan uren overleven op oppervlakken van plastic en roestvrij staal. Denk aan oppervlakken als deurklinken, bestek, bekers, glazen, tafels, stoelen sanitair, lades, keukenapparatuur etc. Voorkom dat uw personeel, gasten of uzelf het coronavirus oplopen via deze oppervlakken. Laat uw horeca onderneming daarom ontsmetten, reinigen en desinfecteren door de professionals van Coronaschoonmaakbedrijf. Onze schoonmaakspecialisten zorgen ervoor dat al deze oppervlakken grondig worden gereinigd, ontsmet en gedesinfecteerd. Het eventueel overdragen van het coronavirus via deze oppervlakken wordt dan beperkt. 

Coronavrije horeca 

Een corona besmetting in de horeca zit in een klein hoekje. Voorkom dat er in uw horeca onderneming corona besmettingen plaatsvinden. Laat daarom uw restaurant/lunchroom/café grondig reinigen, ontsmetten en desinfecteren door onze schoonmaakspecialisten. Zij beschikken over jarenlange ervaring en hanteren en professionele aanpak. 

Werkwijze corona reiniging horeca

De schoonmaakspecialisten van Coronaschoonmaakbedrijf komen langs in uw horeca en starten met de inventarisatie van de verschillende ruimtes. Na het inventariseren van uw horeca ontvangt u van ons een overzicht met de risico’s in de ruimtes van uw horeca en de voorbereidingen die u voor de desinfectie dient te treffen. Daarna volgt de professionele reiniging van onze specialisten met de beproefde ULV-verneveling methode. Deze methode is geheel veilig voor mens en milieu en werkt beter dan bleekmiddel en alcohol. Coronaschoonmaakbedrijf is gespecialiseerd in het ontsmetten, reinigen en desinfecteren van horeca. Zo kunnen u en uw personeel veilig werken en uw gasten veilig genieten van al dat uw horeca te bieden heeft. 

Coronaproof horeca desinfectie Amsterdam 

Zoekt u een schoonmaakbedrijf voor het coronaproof schoonmaken van uw horeca in Amsterdam? Als professioneel schoonmaakbedrijf in Amsterdam ontzorgen wij u graag op het gebied van coronaproof horeca schoonmaak. Wij gaan graag met u in gesprek en bekijken de mogelijkheden voor uw restaurant/lunchroom/café. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. 

Ook in de rest van Nederland zijn wij hét schoonmaakbedrijf voor het coronaproof schoonmaken van uw horeca onderneming!

Coronaschoonmaakbedrijf: specialist in coronaproof horeca schoonmaken 

Coronaschoonmaakbedrijf is specialist in het coronaproof schoonmaken van uw horeca. Onze enthousiaste en gecertificeerde schoonmaakspecialisten ontsmetten, reinigen en desinfecteren de ruimtes in uw horeca grondig volgens de gestelde veiligheidseisen van het RIVM. Onze specialisten nemen dan ook met liefde het schoonmaken van uw horeca voor u uit handen. Zo houdt u het coronavirus buiten de deur en kunt u uw gasten weer optimaal laten genieten. 

Bent u op zoek naar een corona schoonmaakbedrijf in Amsterdam of Nederland voor één of meer dagen in de week dan bent u bij Coronaschoonmaakbedrijf aan het juiste adres. Ook voor specifieke aanvragen kunt u bij ons terecht. Schoonmaken, desinfecteren en ontsmetten is óns vak. Wij helpen u dan ook graag met het schoonmaken van uw horeca. 

De Ozon methode voor coronaproof horeca schoonmaken

Om uw horeca te ontsmetten, reinigen en desinfecteren ter voorkoming van het coronavirus, maken onze schoonmaakspecialisten gebruik van de Ozon methode: verneveling op basis van waterstofperoxide. Deze methode doodt 99,9999% van alle schimmels, bacteriën en virussen, dus ook het coronavirus! Onze professionals hebben jarenlange ervaring in het schoonmaken van horeca. Verder zijn onze schoonmaakspecialisten betrouwbaar, nauwkeurig en beschikken over de meest efficiënte schoonmaakmethode, de Ozon methode. Met deze methode wordt uw horeca volledig gereinigd, ontsmet en gedesinfecteerd met zo min mogelijke belasting van mens en milieu. 

Deze methode werkt als volgt: tijdens de schoonmaak wordt een desinfectiemiddel op basis van waterstofperoxide en melkzuur onder hoge druk de ruimtes van uw horeca ingeblazen. Met als gevolg dat alle bacteriën, schimmels en virussen aanwezig op de oppervlakken in deze ruimtes worden gedood. De Ozon methode is powered by Ozon Cleaning Services. 

Ook aanraakpunten zoals deurgrepen, toiletten, bestek, glazen, bekers, tafels, stoelen en ander meubilair worden met deze methode behandeld. Dit alles doen onze schoonmaakspecialisten zorgvuldig en volgens de veiligheidsmaatregelen die zijn voorgeschreven door het RIVM. De veiligheid van uw personeel en uw gasten staat bij Coronaschoonmaakbedrijf altijd voorop. Kies er daarom voor om Coronaschoonmaakbedrijf uw horeca te laten reinigen, ontsmetten en desinfecteren om het coronavirus buiten de deur te houden. 

Neem contact op met Coronaschoonmaakbedrijf voor horeca schoonmaken

Neem contact op met Coronaschoonmaakbedrijf of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor het ontsmetten, reinigen en desinfecteren van uw horeca.

Coronaschoonmaakbedrijf
is een onderneming van
OZON CLEANING SERVICES

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram