Dé specialist in coronaschoonmaak


7 dagen bescherming


Snelle response tijd

hello world!

Auto coronaproof schoonmaken

Coronaschoonmaakbedrijf is dé partner bij het coronaproof schoonmaken van uw auto. De auto is een kleine ruimte die vraagt om een wekelijkse schoonmaak. Sinds de uitbraak van het coronavirus is het van belang uw auto van een grondige schoonmaakbeurt te voorzien om besmettingen met het virus te voorkomen. Het is verstandig om een mondkapje te dragen in de auto indien u bijvoorbeeld samen met een collega naar het werk toe rijdt. Een nog betere manier om het coronavirus buiten de deuren van uw auto te houden is een professionele reiniging door Coronaschoonmaakbedrijf. Onze schoonmaakspecialisten reinigen, ontsmetten en desinfecteren uw auto zodat deze vrij is van bacteriën, schimmels en virussen zoals het coronavirus. Onze medewerkers maken uw auto coronaproof volgens de regels van het RIVM, waardoor u en uw bijrijders na onze service voor 99,9999% veilig zijn voor het coronavirus. 

Kies Coronaschoonmaakbedrijf voor het schoonmaken van uw auto en profiteer altijd van de volgende voordelen:

  • Overal in het land een specialist in de buurt
  • Veilige, effectieve en betrouwbare desinfectie met ons corona schoonmaakbedrijf
  • Bescherming tegen schimmels, bacteriën en virussen, zoals het coronavirus
  • Complete service: na de behandeling kunnen u en uw bijrijders weer veilig verblijven in de auto

Coronaproof schoonmaak auto

Het coronavirus kan tot wel 72 uur overleven op oppervlakken van plastic en roestvrij staal. Denk aan oppervlakken als deurhendels, radioknoppen, dashboard, het stuur etc. Voorkom dat u en uw bijrijders het coronavirus oplopen via deze oppervlakken. Laat uw auto daarom reinigen, ontsmetten en desinfecteren door de professionals van Coronaschoonmaakbedrijf. Onze schoonmaakspecialisten zorgen ervoor dat al deze oppervlakken grondig worden gereinigd, ontsmet en gedesinfecteerd. Het eventueel overdragen van het coronavirus via deze oppervlakken wordt dan beperkt. 

Coronavrije auto

De auto is een kleine ruimte. Het coronavirus heeft daarom meer kans over te springen van persoon tot persoon dan in een grote ruimte. Voorkom daarom dat u of uw bijrijders besmet raken met het coronavirus in de auto. Laat uw auto daarom reinigen, ontsmetten en desinfecteren door onze schoonmaakspecialisten. Onze schoonmakers beschikken over jarenlange ervaring in het schoonmaken van auto’s. Bovendien hanteren zij een professionele aanpak. 

Werkwijze corona reiniging auto 

De schoonmaakspecialisten van Coronaschoonmaakbedrijf zullen u instructies geven over de voorbereidingen die u voor de desinfectie dient te treffen. Daarna volgt de professionele reiniging van onze specialisten met de beproefde ULV-verneveling methode. Dit is een methode die beter werkt dan bleekmiddel en alcohol. Bovendien is deze reinigingsmethode geheel veilig voor mens en milieu. 

Coronaschoonmaakbedrijf is gespecialiseerd in het ontsmetten, reinigen en desinfecteren van vele ruimtes, waaronder auto’s. Na de professionele reiniging, ontsmetting en desinfectie van onze experts kunnen u en uw bijrijders weer genieten van een veilige autorit. 

Coronaproof auto desinfectie Amsterdam 

Zoekt u een schoonmaakbedrijf voor het coronaproof desinfecteren van uw auto in Amsterdam? Als professioneel schoonmaakbedrijf in Amsterdam ontzorgen wij u graag op het gebied van coronaproof auto desinfectie. Wij gaan graag met u in gesprek en bekijken de mogelijkheden voor uw auto. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. 

Ook in de rest van Nederland zijn wij hét schoonmaakbedrijf voor coronaproof desinfectie van uw auto! 

Coronaschoonmaakbedrijf: specialist in coronaproof auto schoonmaken

Coronaschoonmaakbedrijf is specialist in het coronaproof schoonmaken van uw auto. Onze enthousiaste en gecertificeerde schoonmaakspecialisten ontsmetten, reinigen en desinfecteren uw auto grondig volgens de gestelde veiligheidseisen van het RIVM. Onze specialisten nemen dan ook met liefde het schoonmaken van uw auto voor u uit handen. Zo houdt u het coronavirus buiten de deuren van uw auto en kunnen u en uw bijrijders weer veilig de weg op. 

Bent u op zoek naar een corona schoonmaakbedrijf in Amsterdam of Nederland voor één of meer dagen in de week dan bent u bij Coronaschoonmaakbedrijf aan het juiste adres. Ook voor specifieke aanvragen kunt u bij ons terecht. Schoonmaken, desinfecteren en ontsmetten is óns vak. Wij helpen u dan ook graag met het schoonmaken van uw auto.  

De Ozon methode voor coronaproof auto schoonmaken

Om uw auto te ontsmetten, reinigen en desinfecteren ter voorkoming van het coronavirus, maken onze schoonmaakspecialisten gebruik van de Ozon methode: verneveling op basis van waterstofperoxide. Deze methode doodt 99,9999% van alle schimmels, bacteriën en virussen, dus ook het coronavirus! Onze professionals hebben jarenlange ervaring in het schoonmaken van allerlei ruimtes, waaronder auto’s. Verder zijn onze schoonmaakspecialisten betrouwbaar, nauwkeurig en beschikken over de meest efficiënte schoonmaakmethode, de Ozon methode. Met deze methode wordt uw auto volledig gereinigd, ontsmet en gedesinfecteerd met zo min mogelijke belasting van mens en milieu. 

Deze methode werkt als volgt: tijdens de schoonmaak wordt een desinfectiemiddel op basis van waterstofperoxide en melkzuur onder hoge druk uw auto ingeblazen. Met als gevolg dat alle bacteriën, schimmels en virussen aanwezig op de oppervlakken in uw auto worden gedood. De Ozon methode is powered by Ozon Cleaning Services. 

Deze complete reiniging doen onze schoonmaakspecialisten zorgvuldig en volgens de veiligheidsmaatregelen die zijn voorgeschreven door het RIVM. De veiligheid van u en uw bijrijders staat bij Coronaschoonmaakbedrijf altijd voorop. Kies er daarom voor om Coronaschoonmaakbedrijf uw auto te laten reinigen, ontsmetten en desinfecteren om het coronavirus buiten de deuren te houden. 

Neem contact op met Coronaschoonmaakbedrijf voor auto coronaproof schoonmaken

Neem contact op met Coronaschoonmaakbedrijf of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor het ontsmetten, reinigen en desinfecteren van uw auto.

Coronaschoonmaakbedrijf
is een onderneming van
OZON CLEANING SERVICES

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram