Dé specialist in coronaschoonmaak


7 dagen bescherming


Snelle response tijd

hello world!

Appartement coronaproof schoonmaken

Coronaschoonmaakbedrijf is dé partner bij het coronaproof schoonmaken van uw appartement. Bescherm uzelf, uw familie en uw bezoek tegen het besmettelijke coronavirus en laat uw appartement grondig reinigen, ontsmetten en desinfecteren door de professionals van Coronaschoonmaakbedrijf. Heeft u of uw huisgenoot corona gehad? Of vreest u dat uw bezoek het coronavirus heeft meegenomen? Met onze werkwijze reinigen, ontsmetten en desinfecteren wij uw appartement en zorgen dat uw appartement vrij is van bacteriën, schimmels en virussen zoals het coronavirus. Onze schoonmaakspecialisten werken in beschermende pakken, gebruiken handschoenen en dragen luchtzuiverende maskers die hen beschermen tegen het coronavirus. De coronaproof schoonmaak van uw appartement gebeurd geheel volgens de veiligheidseisen van het RIVM. Na onze services zijn u en uw huisgenoten voor 99,9999% veilig voor het coronavirus. 

Kies Coronaschoonmaakbedrijf voor het schoonmaken van uw appartement en profiteer altijd van de volgende voordelen:

  • Overal in het land een specialist in de buurt
  • Veilige, effectieve en betrouwbare desinfectie met ons corona schoonmaakbedrijf
  • Bescherming tegen schimmels, bacteriën en virussen, zoals het coronavirus
  • Complete service: na de behandeling is uw appartement coronavrij en zijn u en uw huisgenoten weer veilig thuis

Coronaproof schoonmaak appartement 

Het thuis oplopen van het coronavirus zit in een klein hoekje. Het virus wordt niet alleen overgedragen van mens op mens, maar ook via oppervlakken van plastic en roestvrij staal. Sterker nog, het virus kan tot wel 72 uur overleven op bijvoorbeeld deurklinken, bestek, kastdeurtjes, sanitair, apparatuur zoals computers, televisie etc. Laat de oppervlakken in uw appartement daarom reinigen, ontsmetten en desinfecteren door de professionals van Coronaschoonmaakbedrijf. Onze medewerkers zorgen ervoor dat deze oppervlakken worden ontdaan van bacteriën, schimmels en virussen, zodat het eventueel overdragen van het coronavirus via deze oppervlakken wordt beperkt. 

Coronavrij appartement

Omdat thuis de plek is waar u mogelijk het dichtst in de buurt bent van uw huisgenoten, is de kans dat het coronavirus wordt overgedragen groot. Wij begrijpen als geen ander dat u zich thuis geen zorgen wilt maken over het overdragen van het virus. Laat uw appartement daarom grondig reinigen, ontsmetten en desinfecteren door de schoonmaakspecialisten van Coronaschoonmaakbedrijf. Onze schoonmakers zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van diverse locaties, waaronder ook appartementen, en voorkomen daarmee de verspreiding van het coronavirus. 

Werkwijze corona reiniging appartement 

Om te voldoen aan de strenge veiligheidsmaatregelen, onderzoeken onze schoonmaakspecialisten eerst de omgeving van de ruimte op eventuele gezondheidsrisico’s. Hierna vragen we u om diverse voorbereidingen te treffen die u leest in onze inventarisatie. Zodra u deze maatregelen heeft getroffen volgt de professionele reiniging van uw appartement door onze specialisten met de beproefde ULV-verneveling methode. Deze methode werkt beter dan bleekmiddel en alcohol en is geheel veilig voor mens en milieu. Coronaschoonmaakbedrijf is gespecialiseerd in het reinigen, ontsmetten en desinfecteren van appartementen. Zo kunnen u en uw huisgenoten veilig thuis verblijven. 

Coronaproof appartement desinfectie Amsterdam 

Zoekt u een schoonmaakbedrijf voor het coronaproof schoonmaken van uw appartement in Amsterdam? Als professioneel schoonmaakbedrijf in Amsterdam ontzorgen wij u graag op het gebied van coronaproof appartement schoonmaak. Wij gaan graag met u in gesprek en bekijken de mogelijkheden voor uw appartement. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. 

Ook in de rest van Nederland zijn wij hét schoonmaakbedrijf voor het coronaproof schoonmaken van uw appartement! 

Coronaschoonmaakbedrijf: specialist in coronaproof appartement schoonmaak

Coronaschoonmaakbedrijf is specialist in het coronaproof schoonmaken van uw appartement. Onze enthousiaste en gecertificeerde schoonmaakspecialisten reinigen, ontsmetten en desinfecteren de ruimtes in uw appartement grondig volgens de gestelde veiligheidseisen van het RIVM. Onze schoonmaakspecialisten nemen dan ook met liefde het coronaproof schoonmaken van uw appartement voor u uit handen. Zo houdt u het coronavirus buiten de deur. 

Op zoek naar een corona schoonmaakbedrijf in Amsterdam of Nederland? Zoek niet verder en kies voor de specialisten van Coronaschoonmaakbedrijf. Schoonmaken, ontsmetten en desinfecteren is óns vak! Ook voor specifieke aanvragen kunt u bij ons terecht. 

De Ozon methode voor coronaproof appartement schoonmaken

Om uw appartement te reinigen, ontsmetten en desinfecteren ter voorkoming van het coronavirus, maken onze schoonmaakspecialisten gebruik van de Ozon methode: verneveling op basis van waterstofperoxide. Deze methode doodt 99,9999% van alle schimmels, bacteriën en virussen. Met deze methode wordt uw appartement volledig gereinigd, ontsmet en gedesinfecteerd met zo min mogelijke belasting van mens en milieu. 

Deze methode werkt als volgt: tijdens de schoonmaak wordt een desinfectiemiddel op basis van waterstofperoxide en melkzuur onder hoge druk de kamers van uw appartement ingeblazen. Met als gevolg dat alle bacteriën, schimmels en virussen aanwezig op de oppervlakken in deze kamers worden gedood. De Ozon methode is powered by Ozon Cleaning Services. 

Ook aanraakpunten zoals deurgrepen, toiletten, bestek, computerschermen, toetsenborden en ander meubilair worden met deze methode behandeld. Dit alles doen onze schoonmaakspecialisten zorgvuldig en volgens de veiligheidsmaatregelen die zijn voorgeschreven door het RIVM. Uw veiligheid staat bij Coronaschoonmaakbedrijf altijd voorop. Kies daarom voor Coronaschoonmaakbedrijf! 

Neem contact op met Coronaschoonmaakbedrijf voor appartement coronaproof schoonmaken

Neem contact op met Coronaschoonmaakbedrijf of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor het coronaproof ontsmetten, reinigen en desinfecteren van uw appartement.

Coronaschoonmaakbedrijf
is een onderneming van
OZON CLEANING SERVICES

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram