Dé specialist in coronaschoonmaak


7 dagen bescherming


Snelle response tijd

hello world!

Appartement schoonmaken na corona

Woont u in een appartement en heeft u of een van uw huisgenoten corona gehad? Dan is het van belang om uw appartement te laten reinigen, desinfecteren en ontsmetten om verdere verspreiding te voorkomen. Wist u namelijk dat het coronavirus zich niet alleen via mensen kan verspreiden? Het virus kan zich ook verspreiden via oppervlakken van roestvrij staal en plastic. Op deze oppervlakken kunnen virusdeeltjes van COVID-19 tot wel 72 uur overleven. Oppervlakken waaraan u kan denken zijn: deurklinken, kastdeurtjes, sanitair, tafels, stoelen etc. Kortom, alles dat in uw appartement dagelijks wordt aangeraakt. 

Bij Coronaschoonmaakbedrijf begrijpen we dat u uw appartement wilt laten schoonmaken na een corona besmetting. Wij reinigen, desinfecteren en ontsmetten alle kwetsbare oppervlakken en ruimtes in uw appartement. Direct een afspraak maken? Neem contact met ons op! 

Kies Coronaschoonmaakbedrijf voor het schoonmaken van uw appartement en profiteer altijd van de volgende voordelen:

  • Overal in het land een specialist in de buurt
  • Veilige, effectieve en betrouwbare desinfectie met ons corona schoonmaakbedrijf
  • Bescherming tegen schimmels, bacteriën en virussen, zoals het coronavirus
  • Complete service: na de behandeling is uw appartement coronavrij en zijn u en uw huisgenoten weer veilig thuis

Over Coronaschoonmaakbedrijf

Bij Coronaschoonmaakbedrijf zijn we gespecialiseerd in het schoonmaken van verschillende locaties. Zo zijn onze schoonmakers expert in het reinigen, desinfecteren en ontsmetten van o.a. kantoren, horecagelegenheden, sportscholen, huizen en dus ook in het schoonmaken van appartementen nadat iemand corona heeft gehad. 

Na onze reiniging met de door onszelf ontwikkelde schoonmaakmethode: de Ozon methode, bent u er zeker van dat u, uw familie en uw bezoek tot wel 99,999% beschermt zijn tegen het coronavirus. Om er ook voor te zorgen dat onze schoonmaakspecialisten geen risico lopen op besmetting, werken zij in beschermende pakken, dragen zij luchtzuiverende maskers en gebruiken zij handschoenen. 

Werkwijze corona reiniging appartement 

Als u of uw huisgenoot corona heeft gehad en u kiest ervoor om uw appartement te laten reinigen, desinfecteren en ontsmetten door de schoonmaakspecialisten van Coronaschoonmaakbedrijf gaan wij als volgt te werk: 

Allereerst zullen wij de ruimtes in uw appartement onderzoeken op eventuele gezondheidsrisico’s. Als deze inventarisatie is afgerond ontvangt u van ons een overzicht met de eventuele risico’s die onze specialisten gevonden hebben. In deze inventarisatie vind u een overzicht met maatregelen die u voor de corona reiniging van uw appartement dient te treffen. 

Na de door u getroffen voorbereiding volgt de professionele corona reiniging van uw appartement met de beproefde ULV-verneveling methode. Deze door ons ontwikkelde schoonmaakmethode werkt beter dan bleekmiddel en alcohol en is niet gevaarlijk voor mens en milieu. Na onze behandeling is uw appartement coronaproof en kunnen u en uw huisgenoten weer veilig thuis verblijven. 

De Ozon methode voor coronaproof appartement schoonmaken

De door ons ontwikkelde schoonmaakmethode staat beter bekend als de Ozon methode: verneveling op basis van waterstofperoxide. Deze methode doodt 99,9999% van alle schimmels, bacteriën en virussen, waaronder het coronavirus. 

Uw appartement wordt met deze methode volledig gereinigd, ontsmet en gedesinfecteerd met zo min mogelijk belasting van mens en milieu. 

Deze methode werkt als volgt: tijdens de schoonmaak wordt een desinfectiemiddel op basis van waterstofperoxide en melkzuur onder hoge druk de kamers van uw appartement ingeblazen. Met als gevolg dat alle bacteriën, schimmels en virussen aanwezig op de oppervlakken in deze kamers worden gedood. Deze Ozon methode is powered by Ozon Cleaning Services. 

Om de corona reiniging van uw appartement zo compleet mogelijk te maken besteden wij nog extra zorg aan het schoonmaken van aanraakpunten zoals deurgrepen, sanitair, bestek, bekers, tafels, stoelen en ander meubilair dat dagelijks wordt gebruikt. Dit alles doen onze schoonmaakspecialisten zorgvuldig en volgens de veiligheidsmaatregelen die zijn voorgeschreven door het RIVM. Uw veiligheid staat bij Coronaschoonmaakbedrijf altijd voorop. Kies daarom voor Coronaschoonmaakbedrijf! 

Neem contact op met Coronaschoonmaakbedrijf 

Bent u bang dat uw bezoek het coronavirus heeft meegenomen of heeft u zelf corona gehad? Zorg er dan voor dat het virus zich niet verder kan verspreiden. Laat uw appartement daarom reinigen, ontsmetten en desinfecteren door de specialisten van Coronaschoonmaakbedrijf. 

Neem vandaag nog contact op met of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. 

Coronaschoonmaakbedrijf
is een onderneming van
OZON CLEANING SERVICES

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram